Opdatering af bevaringsværdigt boligejendom

I de seneste måneder har jeg for Hedehus Boligudlejning ApS arbejdet på at få tilladelse til en række forbedringer og ændringer på det tidligere Posthus i Løgstør, som i dag er indrettet med lejlighederne. Vi har netop fået tilladelse til at etablere en tagterrasse på en mellembygning, således at en af lejlighederne får 30m² privat terrasse med udsigt til Limfjorden. Derudover har vi modtaget forhåndstilsagn om at måtte udskifte vinduerne til moderne vinduer – men med respekt for bygningens oprindelige arkitektoniske udtryk med firrammede, småsprosede vinduer. Sammen med udskiftningen af vinduerne vil der også ske opfattende facaderenovering af det gamle murværk. Det tidligere posthus er tegnet af en af Danmarks meget anerkendte[…]

Tilbygning til sommerhus, Als Odde

                      Civilingeniør Marianne Bjørn ApS har udarbejdet skitseforslag samt myndighedsprojekt på denne tilbygning til et sommerhus direkte ud til Kattegat ikke langt fra Als Odde. Om- og tilbygning skal give mere plads til familien når ferier og weekender skal nydes ved havet. Den nye tilbygning giver mere plads i opholdsrummene og rummer også et nyt flot køkken. Tilbygningen er åbnet op mod havet og haven i form af store vinduespartier der gør det muligt at se havet fra såvel sofa som spisepladsen i karnappen. Der er arbejdet med en gennemgående “kasse” beklædt med eternitplader, der skærer gennem den træbeklædte oprindelige[…]

Station 5, København

Københavns Politi’s tidligere station på Vesterbro – Station 5 – fra 1882 ombygges netop nu til 18 spændende city-lejligheder. Projektet er tegnet af Arkitektfirmaet Andreas Ravn, Spøttrup. Civilingeniør Marianne Bjørn ApS har udført vejledende energirammeberegninger for projektet til brug i forbindelse med salg af lejlighederne. Bygningernes 1860m² er renoveret efter alle kunstens regler og de 18 lejligheder får bl.a. altaner og tagterrasser. Man kan se flere illustrationer af projektet her.

Lykkensdalsvej, Brabrand – Om- og tilbygning

Om- og tilbygning af villa. Familien i denne villa i Brabrand ønskede sig en tilbygning med plads til mange værelser, et ekstra badeværelse, nyt køkken og stue, samt ny carport og værksted. Husets boligareal blev næsten fordoblet. Tilbygningen rummer husets entre og fordelingsgang, samt værelser og badeværelser. I forbindelse med ombygningen blev også taget udskiftet og de øvrige vinduespartier og facadepartier med lette beklædninger blev også udskiftet.  

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.