Villa Mølhøjvej, Hobro

Ny villa på Mølhøjvej 5, Hobro. Villaen er beliggende på en hjønegrund med smuk udsigt over Hobro By, Mariager Fjord og Vester Fjord.

Så kom der friske billeder fra Mølhøjvej, en solskinsformiddag i februar.

Villaen ligger med skøn udsigt over Hobro by og Mariagerfjord.

Villaen er designet med den smukke udsigt for øje – både hvad angår tagterrassen og villaens opholdsrum. De forskellige forskydninger i facaderne og de forskudte højder afspejler husets indretning. I stueplan er der integreret dobbelt garage, værksted, bryggers, kontor, soveværelse og bad og entre. Fra entreen bevæger man sig op ad det lyse trappeforløb. Der, efterhånden som man bevæger sig opad, afslører mere og mere af den storslåede udsigt. Ved toppen af trappen bevæger man sig videre til det store centrale køkken-alrum samt stuen. 1.salen rummer også værelser og badeværelse.

Villaen stod indflytningsklar i 2014. Civilingeniør Marianne Bjørn har udarbejdet skitseforslag, myndighedsprojekt, energirammeberegning, samt løbende rådgivning i processen.

Ny villa på Mølhøjvej 5, Hobro. Villaen er beliggende på en hjørnegrund på Mølhøjvej med smuk udsigt over Hobro By, Mariager Fjord og Vester Fjord.

Villaen er opført med integreret garage og overdækket indgangsparti. Tagterrassen giver både mulighed for at nyde udsigten samt aftensol.

Villaen er opført med integreret garage og overdækket indgangsparti. Tagterrassen giver både mulighed for at nyde udsigten samt aftensol.

Mølhøjvej 5, Hobro